Isolering - loft- og hulmursisolering

Er dit hus mere end 10 år gammelt, er det økonomisk en rigtig god idé at efterisolere din bolig. Det kan f.eks. være i form af hulmurisolering eller isolering af loft. 

Isolering af loft og hulmur i Silkeborg og omegn

De færreste huse i Danmark er i dag uden isolering. Siden 1961 har vi herhjemme haft et krav om isolering af nybyggede huse. Reglerne er siden blevet strammet, blandt andet i forbindelse med energikrisen i 1977, og er også efterfølgende blevet reguleret.

Hos The-Ma ApS har vi stor erfaring med isolering og efterisolering af alle typer boliger. Vi klarer både isolering af hulmur og loftisolering med enten glasuld, papiruld eller stenuld. Har du et hus i Silkeborg eller omegn vi skal kigge på, så kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

Mange års erfaring har givet os stor indsigt i arbejdet med alle de forskellige typer isolering, hvilket sætter os i stand til at yde en kompetent rådgivning. Kontakt os til en snak om, hvad din bolig har brug for. Vi udfører loftsisolering og hulmursisolering i hele Silkeborg og resten af Midtjylland.

Isolering af loft - En investering

Det er en god investering at få isoleret sit loft for at undgå at alt varme slipper ud af huset. I løbet af relativt få år har du sparet penge ved at investere i isolering af loft. Selvom der ikke umiddelbart ser ud til at være plads i budgettet vil det vise sig at være et godt økonomisk valg i fremtiden.

Det er altid i vores interesse at sikre så glade kunder som muligt og derfor arbejder vi altid hårdt for at levere et resultat, som vores kunder kan glæde sig over nu og i mange år frem. Det er din garanti for et rigtig godt resultat.

The-ma ApS er derudover også autoriseret ISOVER isolatør, hvilket er ensbetydende med gode og konkurrencedygtige priser og naturligvis en god kvalitet.

KONTAKT OS

Hulmursisolering

Hulmursisolering går i alt sin enkelthed ud på at vi isolerer din hulmur, så du opnår større isolering i huset og derved kan spare en masse penge. Der er mange forskellige måder man kan isolere hulmuren på, dog er det mest brugte mineraluld til isolering af hulmur.

Mineraluld er f.eks. Rockwool, der er hyppigt brugt til isolering, og det er der en god grund til – det virker rigtig godt.

Tjent ind på få år

Rent økonomisk set er hulmursisolering forholdsvist billigt, men det betyder ikke at det ikke er værd at få gjort noget ved.

Det er ikke kun økonomisk der er mange fordele ved det. Ved at få lavet hulmursisolering opnår du mindre træk i huset, boligens værdi stiger idet der gennem nye lovgivninger er påkrævet en energimærkning der viser hvor godt huset er isoleret. Derfor gør det huset nemmere at sælge hvis det skulle være tilfældet.

KONTAKT OS

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 86 84 98 99 eller mobil 40 51 41 41 for at høre mere om isolering og få et uforpligtende tilbud for isolering af dit loft eller hulmure. 
Vi udfører isolering i Silkeborg og resten af hele Midtjylland.
FÅ ET TILBUD
The-Ma ApS    ·    Mollerupvej 19    ·    8600 Silkeborg    ·    info@the-ma.dk    ·    Telefon: 86 84 98 99    ·   CVR-nr. 17537032
homepage-break