Algebehandling

Vil du forlænge levetiden på dit tag, så er en algebehandling løsningen. En algebehandling forebygger alger og mos, og dit tag bliver stærkere, sundere og fremstår meget pænere efter algebehandlingen.

Tagrensning og fliserensning af HØJESTE KVALITET - i Silkeborg og omegn

Hos The-Ma ApS har vi mange års erfaring med algebehandling af flere forskellige typer tag, og derfor er du garanteret et resultat i højeste kvalitet, hvis du vælger at få algebehandlet dit tag hos os. 
Læs mere om algebehandling af tag.

Det er dog ikke kun tag der har brug for en omgang algebehandling. Det kan ligeså vel være dine fliser der efter mange år er blevet ramt af alger eller mos, hvilket vi naturligvis også kan hjælpe med. Rens af fliser i Silkeborg er blandt vores kerneområder. 
Læs mere om algebehandling af fliser.

Neutralon Algemiddel er godkendt af Miljøstyrelsen

Ny algebehandling renser tag og fliser med god samvittighed

"Nu kan The-ma ApS i Silkeborg tilbyde alle husejere at få fjernet algerne på taget med et nyt effektivt algemiddel, der sætter helt nye standarder rent miljømæssigt" 

Ugeavisen Ekstra Posten har skrevet en artikel om vores effektive og miljøgodkendte algebehandling - Læs artiklen her
LÆS ARTIKLEN FRA UGEAVISEN EKSTRA POSTEN

Virker efter få dage og skaber et flot resultat

Neutralon er udviklet til professionelle og kan anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde tagoverflader. Det gælder f.eks. cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Nautralon hæmmer nedbrydning af taget, virker efter få dage og skaber et flot resultat. 
LÆS BROCHUREN OM NEUTRALON

Hvordan virker algebehandling?

GOD INVESTERING

For at forebygge de revner i taget, som alger og mos kan føre med sig, anbefaler vi at få foretaget en algebehandling med jævne mellemrum – eksempelvis en gang om året. 
Det er en god investering, eftersom levetiden på dit tag bliver forlænget.
Vi udfører algebehandling i Silkeborg og omegn, hvor vi desinficerer taget, hvorefter taget efter en virkningsperiode på 6-10 måneder vil forsvinde og taget vil herefter fremstå velvedligeholdt.

Algebehandling af tag

I Danmark er fugtigt vejr en selvfølge, og med dette følger at taget på husene bliver angrebet af alger, mos og lignende. Dette kan tydeligt ses idet taget bliver beskidt og fyldt med en uren overflade med gule, grønne, sorte eller grålige pletter, der i nogle tilfælde kan lægge sig som et helt lag på taget. 

Disse former for urenheder er ikke sundt for dit tag og det kan tage skade af det hvis ikke der gøres noget ved det. Vi opfordrer derfor til at du får foretaget en tagrensning.

Taget skades uden behandling

Det der gør at de virker skadeligt for dit tag er at det virker som en svamp der opsuger vand og lader fugten sive ned gennem taget. Dette kan med tiden forårsage frostsprængninger hen over vinteren, hvilket kan ødelægge dit tag ved at tagstenene bliver flyttet rundt på.

Økonomisk gevinst ved algebehandling

Men ved at algebehandle taget forbliver det smukt og du fjerner risikoen for at dit tag bliver beskadiget. Algebehandling kan vise sig at blive en økonomisk gevinst på lidt længere sigt idet man undgår skader på taget og dermed undgår pludselige udgifter til nyt tag.
KONTAKT OS NU

Algebehandling af fliser

Med Danmarks ofte fugtige vejr bliver stort set alle fliser ramt af alger, lav og mos. Det viser sig som grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter eller plamager på dine fliser. 

Derfor er det nødvendigt med en rensning af dine fliser en gang imellem og det kan vi hos The-ma ApS tilbyde dig til meget fordelagtige priser.

Kvalitets rensning af fliser

Kvalitet er vigtigt i udførelsen af rensningen af dine fliser så de ikke bliver beskadiget, derfor kan det godt være farligt begive sig ud i hvis ikke man har nok viden inden for området og derfor anbefaler vi at man søger til de professionelle der ved hvad de laver. Der står vi klar med en stor ekspertise inden for området der sikrer dig den rigtige behandling.

Hos os er du sikret god og professionel algebehandling af dine fliser så de igen kan blive lige så smukke som nye.

Få et uforpligtende tilbud

Hos The-Ma ApS tilbyder vi konkurrencedygtige priser. Prisen for at få foretaget en algebehandling afhænger naturligvis af tagets størrelse samt hældningen på taget, men uanset opgavens størrelse står vi parat til at klare opgaven.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på algebehandling af dit tag, så det kan blive så godt som nyt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udfører algebehandling i Silkeborg og hele Midtjylland
FÅ ET TILBUD
The-Ma ApS    ·    Mollerupvej 19    ·    8600 Silkeborg    ·    info@the-ma.dk    ·    Telefon: 86 84 98 99    ·   CVR-nr. 17537032
thumbs-down