Tagrenovering

Er dit tag fyldt med mos og alger, kan det være tid til at få det renoveret. Bevoksninger af alger og mos holder på fugt og kan medføre frostsprængninger i tagpladerne om vinteren. Det betyder, at tagpladerne bliver tyndere år efter år.

 

Tagrenovering i Silkeborg og Midtjylland

Derfor anbefaler vi, at du jævnligt får efterset taget, så du undgår, at små skader udvikler sig til store problemer. Hos The-Ma ApS klarer vi alle typer opgaver – lige fra algebehandling (linker til undersiden om algebehandling) til udskiftning af tagplader og opmaling. Vi er en del af Dansk Byggeri Tagmalerforening, hvor der er en garanti på det udførte arbejde.

Alt i alt er der mange fordele ved en tagrenovering:

  • Du sparer cirka 65 % ved at tagrenovere i forhold til at lægge nyt tag.
  • Du får et stærkt tag.
  • Dit tag ser ud som nyt - på få dage.
  • Medlemmer af Dansk Byggeri Tagmalerforening anvender kun de bedste materialer.
  • Miljøvenlige arbejdsmetoder ved tagrenovering - godkendt af offentlige myndigheder.
  • Fem års garanti.

Hvis du vælger at renovere dit gamle tag vil du på lang sigt spare penge ved at slippe for hele tiden at skulle have udført mindre reparationer som hurtigt løber op i mange penge. Selvfølgelig vurderer vi om det er nødvendigt med den helt store omgang, men ved at kontakte os kan du høre mere om vores mening og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Gør noget godt for miljøet – vælg en tagrenovering

Vælger du tagrenovering frem for udskiftning af taget, tager du i høj grad hensyn til miljøet samtidig med, at der spares mange penge til deponering af affald.
Ved en tagrenovering bliver skyllevandet fra renseanlægget ledet igennem en miljøgodkendt asbestfilterpose, som bevirker, at maksimum 30 gram asbest pr. kubikmeter vand udledes til kloaksystemet. Filterposer deponerer vi på en godkendt losseplads.

Ring til os på telefon 86 84 98 99 eller mobil 40 51 41 41 allerede i dag for at høre mere om tagrenovering.