Om os

Stor erfaring, god service og levering til tiden. Det kendetegner The-Ma ApS.

Virksomheden drives i dag af Kristian Kristensen, som har overtaget virksomheden efter sin far, Gunner Kristensen. Hos The-Ma ApS har vi mere end 35 år på bagen og har lige siden etableringen haft fokus på kundernes ønsker og behov.

 

Tagarbejde og tagrenovering i Midtjylland

Vi lever af vores kunders tilfredshed, og derfor er det altafgørende, at vi hver eneste dag leverer resultater i topklasse. Vores medarbejdere har stor erfaring med avancerede såvel som simple opgaver inden for tag, hvilket betyder, vi kan stille vores ekspertise til rådighed i enhver henseende.

Vi kan hjælpe dig med at få præcis den løsning, som er bedst for dit tag – og som matcher din økonomi. Vi ønsker at levere løsninger, som er rentable både nu og på sigt, og som ikke bare tager udgangspunkt i det solide håndværk, men også i den pæne æstetiske finish.

 

Med i Dansk Byggeri Tagmalerforening

Kristian Kristensen er medlem af bestyrelsen i Dansk Byggeri Tagmalerforening, hvor firmaet naturligvis også er en del af garantiordningen. Kort sagt har vi rigtig stor viden inden for branchen, og det tror vi også, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 84 98 99 eller mobil 40 51 41 41 for et uforpligtende tilbud.