Isolering - loft- og hulmursisolering


De færreste huse i Danmark er i dag uden isolering. Siden 1961 har vi herhjemme haft et krav om isolering af nybyggede huse. Reglerne er siden blevet strammet, blandt andet i forbindelse med energikrisen i 1977, og er også efterfølgende blevet reguleret.

Er dit hus mere end 10 år gammelt, er det økonomisk en rigtig god idé at efterisolere din bolig.

 

Isolering af loft og hulmur i Them og Silkeborg


Hos The-Ma ApS har vi stor erfaring med isolering og efterisolering af alle typer boliger. Vi klarer både isolering af hulmur og loft med enten glasuld, papiruld eller stenuld.

Mange års erfaring har givet os stor indsigt i arbejdet med alle de forskellige typer isolering, hvilket sætter os i stand til at yde en kompetent rådgivning. Kontakt os til en snak om, hvad din bolig har brug for.

 

Isolering af loft - En investering


Det er en god investering at få isoleret sit loft for at undgå at alt varme slipper ud af huset. I løbet af relativt få år har du sparet penge ved at investere i isolering af loft. Selvom der ikke umiddelbart ser ud til at være plads i budgettet vil det vise sig at være et godt økonomisk valg i fremtiden.

Det er altid i vores interesse at sikre så glade kunder som muligt og derfor arbejder vi altid hårdt for at levere et resultat, som vores kunder kan glæde sig over nu og i mange år frem. Det er din garanti for et rigtig godt resultat. Kontakt os på telefon 86 84 98 99 eller mobil 40 51 41 41 for at høre mere om isolering og få et uforpligtende tilbud for isolering af dit loft eller hulmure. Vi udfører isolering i Silkeborg og resten af hele Midtjylland.

Hos The-ma ApS er vi CBI Danmark certificeret, hvilket betyder god service og isolering af ypperste kvalitet. Inde på BCI's hjemmeside kan du beregne hvad din isolationsopgave koster. Du skal blot følge linket via logoet nedenfor og så klikke dig ind på prisberegneren ved at trykke på "Klik her for at beregne din pris". Ved at indtaste dine oplysninger om huset får du hurtigt og nemt en pris på din opgave.

logo-cbi_32

The-ma ApS er derudover også autoriseret ISOVER isolatør, hvilket er ensbetydende med gode og konkurrencedygtige priser og naturligvis en god kvalitet.

logo-cbi_32