Algebehandling

Vil du forlænge levetiden på dit tag, så er en algebehandling løsningen. Det forebygger alger og mos, og dit tag bliver stærkere, sundere og fremstår meget pænere efter algebehandlingen.

Hos The-Ma ApS har vi mange års erfaring med algebehandling af flere forskellige typer tag, og derfor er du garanteret et resultat i højeste kvalitet, hvis du vælger at få algebehandlet dit tag hos os. Læs mere om algebehandling af tag.

Det er dog ikke kun tag der har brug for en omgang algebehandling. Det kan ligeså vel være dine fliser der efter mange år er blevet ramt af alger eller mos, hvilket vi naturligvis også kan hjælpe med. Læs mere om algebehandling af fliser.

 

Hvordan virker algebehandling?

Vi udfører algebehandling, hvor vi desinficerer taget, hvorefter taget efter en virkningsperiode på 6-10 måneder vil fremstå som nyt.

For at forebygge de revner i taget, som alger og mos kan føre med sig, anbefaler vi at få foretaget en algebehandling med jævne mellemrum – eksempelvis en gang om året. Det er en god investering, eftersom levetiden på dit tag bliver forlænget.

 

Et uforpligtende tilbud

Hos The-Ma ApS tilbyder vi konkurrencedygtige priser. Prisen for at få foretaget en algebehandling afhænger naturligvis af tagets størrelse samt hældningen på taget, men uanset opgavens størrelse står vi parat til at klare opgaven.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på algebehandling af dit tag, så det kan blive så godt som nyt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udfører algebehandling i Silkeborg og hele Midtjylland.